populära gratis spel

Om man har vuxit upp med spel så vet man att bra och roliga spel ofta kostar en fin slant men faktum är att det inte längre är fallet. Nu förtiden kan man ladda ned ett riktigt kvalité spel helt gratis och spela online med sina vänner. I texten nedan kan man hitta några bra tips på roliga gratis spel som vem som helst kan ladda ned.

Ett av de mest populära gratis spelen är League of Legends som är ett så kallat MOBA spel och kan spelas online med upp till fem personer. League of Legends var ett av de första gratis spelen som verkligen slog igenom och blev enormt vilket banade vägen för många andra gratis spel. League of Legends följer den så kallade free-to-play modellen vilket är att ett spel är helt gratis att ladda ned men man kan köpa olika in-game items för riktiga pengar som man annars inte hade kunnat få tag på. Man kan dock enbart köpa föremål som inte påverkar själva spelet utan som bara är till för syns skull.

Ett annat framgångsrikt spel som följer samma modell är det digitala kortspelet Hearthstone som snabbt har stigit i popularitet de senaste åren. beroendeframkallande gameplay och gratis aspekten är något som verkligen har hjälpt Hearthstone och gjort det till ett av de mest populära spelen idag.